سایت اختصاصی مهندس سجاد جعفری

سایت اختصاصی مهندس سجاد جعفری
کارشناسی ارشد مدیریتHRM
-مشاورجوان شورای اسلامی شهرستان صومعه سرا
-مشاور روابط عمومی و رسانه شورای اسلامی تولم شهر
-عضو شورای سردبیری نشریه فرهنگ سربازی
-مشاور مدیر موسسه سنجش و دانش استان گیلان
-عضو انجمن مهندسان مکانیک ایران
-فعال فرهنگی
-عضو ستاد برگزاری یادواره شهدای منطقه عربان صومعه سرا
پست الکترونیک:sajad-jafari@live.com


نویسندگان
پیوندهای روزانه
۰۷ ارديبهشت ۹۵ ، ۱۴:۱۳

درد و دلی با سید کاظم دلخوش اباتری

دردو دل یکی از جوانان صومعه سرا یی (سجاد جعفری)با منتخب مردم صومعه سرا،سید کاظم دلخوش اباتری که این روزها با اینکه به طور رسمی وارد مجلس نشده است اما بسیار پیگیر مسائل شهرستان در وزارت خانه ها است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از واران خبر:

شهرستان صومعه سرا چندی است واژه ی غریبی در اذهان عمومی کشور شده است و سیل عظیمی از هموطنان شریف و عزیز ما هنوز این نام بی نقطه را که تجلی ، نگین و نماد ابریشم،نیشکر و صنوبر است به سمع شان نرسیده.

چندی است که در میان کشتزارها و باغ های وسیع قرارگرفته در شهرستان محصولاتی چون توتون و چای به ندرت کشت و پرورش کرم ابریشم کاهش چشمگیری داشته است که تبعات آن قابل بحث و گفتگو می باشد

آداب و رسوم رایج در صومعه سرا از قبیل:لافند بازی ، کشتی گیله مردی و نوروزی خوانی که در جشن ها ، مراسمات و ایام خاصی از سال اجرا می شدند به فراموشی سپرده شده یا در حال فراموشی می باشند.صد حیف که رسم "گشه بوری" یکی از مراسم های مربوط به ازدواج کاملا از بین رفته است.شاید تنها یادگاری باقیمانده از زمان قبل مربوط به تعزیه خوانی عاشورا در ضیابر باشد که به لطف خدا هنوز پابرجاست و انشالله باقی بماند.

جاذبه های گردشگری این شهرستان از جمله مناره گسکر در جاده معروف به جاده شاه عباسی که یادآور مناره های زمان سلجوقی است ، همچنان هیچ کتیبه ای برای معرفی تاریخ بنا و سازندگان آن وجود ندارد.پل خشتی گازرودبار یا گازروبار،اثار تاریخی هفت دغنان،پل خشتی روستای پردسر هنوز شرایط را برای جذب گردشگر اماده نکرده است.
تالاب بسیار زیبا که با افتخار آنرا تالاب صومعه سرا معرفی میکنیم ، با وجود آن زیبایی های طبیعی و زیستی که سالانه پذیرای پرندگان مهاجری چون: کیلار،فیلوش و خوتکا هنوز تتوانسته آنطور که باید باشد جذب مسافر و گردشگر نماید.

صنایع دستی شهرستان صومعه سرا از قبیل: حصیر بافی-سرامیک سازی-قلاب دوزی- معرق-گلیم بافی-فرش بافی-بامبو بافی-چموش دوزی و نازک کاری چوب که روزگاری چرخ معشیت مردم را می چرخاند هم اکنون برای بومی های این شهرستان  نا آشنا و غریب است چه برسد به بیگانگان و مسافران.

ابریشم صومعه سرا  که خاستگاه ابریشم ایران است و بدون شک در صنعت نوغانداری در کشور بی همتاست-متاسفانه چرخ دنده ی کارخانه هایش در حال ایستادن است که فقط کارخانه ی ابریشم کشی به عنوان بزرگترین کارخانه ابریشم کشی ایران در حال فعالیت می باشد.

با اینکه شهرستان صومعه سرا در ناحیه جلگه ای واقع شده ولی با وجود کوه ها و قللی مانند پلنگ دره،سفید لنگان،سیاه کوه و خمبارژی که حداکثر ارتفاعشان به 1200 متر می رسد،خالی از هرگونه مکان های تفریحی از جمله تله کابین ،سورتمه ریلی و یا مثلا ایجاد یک منطقه با لژهای خانوادگی و ... است

با وجود مراکز آموزشی و دانشگاه های متعدد متاسفانه شاهد پذیرش دانشجو در سطح تحصیلات تکمیلی و دکترای تخصصی نیستیم و از این حیث هم دچار مشکل و کمبود می باشیم.

این موارد گوشه ای از دغدغه ها و مشکلات شهرستان صومعه سرا است که به قلم بنده حقیر آمده تا شاید بتواند موجب پیگیری شود.

ارادتمند شما-سجاد جعفری


منعکس شده در سایت واران نیوز و سایت ملی دانا
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۲/۰۷
سجاد جعفری

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی